Джаръд Боуен: Страхотна победа

14:35
Джаръд Боуен: Страхотна победа

Джаръд Боуен похвали духа на Уест Хям при успеха срещу Арсенал във Висшата лига за първи път от 2015, предаде ДПА. "Чуковете" си осигуриха победата с 2:0 на "Емирейтс стейдиъм", като се приближиха на 4 точки от Топ 4 и лишиха съперника си от това да се върне на върха на подреждането. Боуен даде асистенция на Томаш Соучек при откриването на резултата. 

Попадението бе зачетено, след като системата ВАР не успя да прецени дали топката е излязла от терена преди центрирането на английския национал. Бившият защитник на Арсенал Константинос Мавропанос след това вкара с глава първия си гол за Уест Хам, за да осигури трите точки. Отборът на Дейвид Мойс вече спечели срещу Тотнъм, Манчестър Юнайтед и Арсенал през този месец.

"Това е страхотна победа", каза Боуен пред клубния сайт. "Знаехме, че ще бъде трудно, защото те са лидер, но успяхме да надградим от това, което направихме срещу Манчестър Юнайтед", каза той. "Мисля, че не сме достатъчно постоянни. Спечелихме един мач, а след това срещу Фулъм допуснахме пет гола. Ако искаме да бъдем сред първите шест и да имаме по-големи амбиции, трябва да сме по-постоянни" смята нападателят. 

"Както казах, беше труден мач, но вече споменах след Юнайтед, че трябва да дойдем тук със същия дух, да спечелим точки и го направихме. Играем срещу Брайтън след няколко дни и трябва да продължим да печелим", надява се той. Успехът на Уест Хам можеше да бъде още по-убедителен, но дузпата на Саид Бенрама в добавеното време бе спасена от вратаря на Арсенал Давид Рая.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация