Откраднаха бижута за колосална сума от имението на Джак Грийлиш

14:32
Откраднаха бижута за колосална сума от имението на Джак Грийлиш

Имението на една от звездите на Манчестър Сити Джак Грийлиш е било обрано от крадци в сряда вечер, които са отмъкнали бижута на стойност над един милион паунда, съобщава вестник “Сън”. Това се е случило по време на победата на “гражданите” над Евертън на “Гудисън Парк”. 

Семейството на играча е било в къщи по това време и е гледало телевизия, а в къщата е имало над десет роднини, включително годеницата на Грийлиш - Саша Атууд, родителите, двете сестри и брат му. Те са гледали мача, когато са били изплашени и са натиснали паник бутона на алармената система. Пристигането на охранители и полиция обаче не е успяло да спре крадците, които са задигнали солидно количество скъпоценности. 

“Семейството е наистина разтърсено. Бандата е задигнала много часовници и бижута. Те са извършили обира по време на мача на Манчестър Сити срещу Евертън, а роднините на Грийлиш са се били събрали, за да гледат двубоя. Няма пострадали, но се е създала голяма паника. Всички са ужасени, тъй като са се почувствали много уязвими,” съобщава неназован източник от силите на реда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация