Прочетете кой е фаворит да замени Пенев като треньор на Хебър

14:17
Прочетете кой е фаворит да замени Пенев като треньор на Хебър

Старши треньорът на Спортист Своге Георги Чиликов е започна преговори с Хебър Пазарджик. Вчера сутринта бившият национал е имал среща с ръководните фактори в елитния клуб, а двете страни са постигнали съгласие за доста от изискванията. 

Очаква се разговорите да продължат и днес. В Хебър са наясно, че трудно ще задържат Любослав Пенев, който почти сигурно ще поеме Спартак (Варна). Затова и от Пазарджик са започнали да търсят нов наставник. Първо са говорили с Николай Митов, който обаче е бил категоричен, че остава в Монтана.

Хебър пък води битка за оцеляване. Чиликов започна колебливо в Спортист, в края на есенния дял нареди няколко победи, но въпреки това зимува в зоната на изпадащите. Бившият таран на Левски, ЦСКА и др. вече има опит в елита. Той води Арда, макар и за кратко, през есента на 2021 година. После бе помощник в щаба на Димитър Димитров в Спартак (Варна), а от лятото е в Своге.

Пазарджиклията Влади Гаджев пък е спряган за директорския пост в Хебър. След Нова година ще има разместване на пластовете в ръководството на "гробарите". Трябва да бъде свикан УС и да бъде избран нов. Бюджетът на пазарджиклии със сигурност ще бъде намален, и то драстично. 

"Да, получих оферта от Хебър. Но какво ще стане, има като отговор и да, и не. Винаги съм искал да помагам на Хебър и знам, че мога. След Нова година ще има яснота. Има нов човек, отговарящ за спорта в Пазарджик. Много неща са неясни, но аз имам амбиция за положителни новини в Хебър", каза Гаджев пред BgDerby.com.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация