Ето в кой отбор най-вероятно ще продължи треньорската си кариера Любо Пенев

07:11
Ето в кой отбор най-вероятно ще продължи треньорската си кариера Любо Пенев

Любослав Пенев е фаворит за нов треньор на Арда. В Кърджали са решени да търсят промяната, след като през новия сезон няма видима промяна в резултатите. Очаква се това да се случи след края на есенния дял. Столът на Александър Тунчев се разклати солидно след серията незадоволителни резултати, включващи една победа в последните седем мача за първенство. Успехът над „Литекс“ с 4:1 за Купата на България трудно може да промени ситуацията при „сините“.

В Кърджали вярват, че Пенев е човекът, който може да надгради не само откъм резултати, но и като развитие на отбора. "Сините" разполагат със солиден състав, включващ имена като Станислав Иванов, Преслав Боруков, Абубакар Тунгара, Радослав Цонев и други.

В същото време обстановката в Хебър, където в момента работи бившият селекционер на България, не е стабилна. Клубът взе решение да стартира дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на отбора по време на очертаващите се тежки месеци - декември и януари.

Апелът е насочен както към местни фирми, така и към фенове. В разпратено до медиите съобщение се казва, че ръководството на „Хебър“ трябва да събере необходимите финансови средства за да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, помощен персонал и треньорски състав на Академията на клуба (ДЮШ). По всичко изглежда, че през пролетта „зелените“ ще свият значително бюджета.

Не е изключено рокадата да отведе Тунчев в Пазарджик. Специалистът е юноша на клуба, откъдето тръгна за големия футбол.


"Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация