Бернардо Силва: Искам да се върна в Бенфика, но съм много скъп

18:34
Бернардо Силва: Искам да се върна в Бенфика, но съм много скъп

Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва разкри, че иска да се завърне в родния си клуб Бенфика на някакъв етап от кариерата си. Португалският национал е юноша на гранда от Лисабон.

"Никога не съм крил факта, че един ден искам да се завърна. Ще видим какво е възможно. Няма смисъл да говорим постоянно за това, защото на хората им омръзна", сподели Силва пред "А Бола".

"Когато се говори толкова по тази тема, започваш да се повтаряш. Толкова често ми задават този въпрос и аз няма да лъжа. Истина е, че искам да се завърна и се надявам един ден това да се случи. Има догвор, който трябва да се уважава. Освен това реалността на финансовото състояние на португалския футбол е, че не може да се сравнява с английските, испанските и дори с германските и френските клубове.

Дори да искам да се върна в Бенфика в момента, би било невъзможно, защото Манчестър Сити иска много пари за мой трансфер. Последните четири или пет години съм оценяван на над 50 милиона евро и е невъзможно португалски клуб да плати подобна цена. Хората трябва да гледат реалистично", обясни Бернардо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация