Божинов: Исках да помогна на Левски, но никой не ме послуша

18:51
Божинов: Исках да помогна на Левски, но никой не ме послуша

Бившият футболист на Левски Валери Божинов заяви в интервю за подкаста “Код Спорт”, че много иска да помогне на “сините”, но докато е бил на “Герена”, явно никой не го е слушал.

“Като човек, който обича Левски, публиката… искам много да помогна на този клуб, за развитието му. Да започне да прилича на клуб, да има успехи и да се развива. Не крия, че имаме добри отношения с треньора, Боримиров, Сираков. Но, как да ви кажа, моите виждания, говоря неутрално, имам визия и неща, опитах се, без да се мешам, да помогна на отбора и клуба да се развиват в добра посока. Имам много силна връзка със съблекалнята и футболистите по простата причина, че до преди няколко години бях в тази съблекалня.

Знам да вляза под кожата на тези футболисти, да комуникирам с тях и мога да кажа, че докато бях на стаж, имах много силна връзка с момчетата. Комуникирах с тях без да имам някакъв интерес. Исках просто да помогна да продължи ентусиазма, да има успехи и победи. По мой си начин, без да влияя и да казвам кое как да стане, чисто тактически начин. Но явно не бях слушан, не можаха да ме разберат”, каза Валери Божинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация