Нови проблеми пред Постекоглу и Тотнъм

16:22
Нови проблеми пред Постекоглу и Тотнъм

Участието на Кристиан Ромеро и Ричарлисон в състава на Тотнъм Хотспър за гостуването на Брайтън е под въпрос. Двамата напуснаха преждевременно игра в двубоя на "шпорите" срещу Евертън, спечелен с 2:1 в събота. Аржентинецът Ромеро е с разтежение, а бразилецът Ричарлисон има проблеми с гърба. Третата поредна победа на Тотнъм даде възможност на тима да прекара Коледа в топ 4 на Висшата лига. 

"Кристиан почувства умора точно преди почивката, така че трябваше да го извадим от игра", заяви мениджърът на тима Ангелос Постекоглу по повод Ромеро. Ричарлисон се разписа срещу Евертън, реализирайки четвъртия си гол в последните три мача. "Той е добре. Още на тренировката в петък получи охлузване на гърба. Не беше на 100 процента, но той искаше да започне мача от самото начало, но знаех, че в някакъв момент ще трябва да го сменя. Не мисля, че става дума за нещо сериозно", обясни Постекоглу. 

Решението за двамата футболисти ще бъде взето, когато играчите подновят тренировки за мачовете на 26 декември. В лагера на Тотнъм се надяват Ричарлисон да бъде възстановен навреме, особено предвид факта, че голмайсторът Хюн-мин Сон ще бъде ангажиран с националния тим на Република Корея за Купата на Азия през януари. Сон натрупа 11 гола през сезона. 

По повод Ричарлисон Хюн-мин Сон заяви пред PLP: "Той премина през същото, с което се сблъсках аз през миналия сезон. Винаги е гладен за голове и за работа. Сега не изпитва болки и изглежда като напълно различен играч, така че съм много щастлив за него. Ако продължи по този начин, може да бъде сред най-великите реализатори във Висшата лига."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация