Кой трябва да е вратар №1 на Бундестима? Вижте мнението на Нойер

17:55
Кой трябва да е вратар №1 на Бундестима? Вижте мнението на Нойер

Мануел Нойер или Марк-Андре тер Стеген? Този въпрос често се задава от феновете на германския национален тим в навечерието на голям форум. Същото е и сега, когато наближава домакинското за Бундестима Европейско първенство. Досега обаче винаги Нойер е избиран за вратар №1, докато стражът на Барселона продължава да се чувства ощетен.

“С Марк-Андре постоянно сме в контакт. Съотборници сме и всички искаме да играем на еврофиналите. Без значение кой ще бъде предпочетен в края, отборът ни ще има добър вратар под рамката”, заяви Нойер пред Amazon Prime след успеха на Байерн (Мюнхен) с 1:0 над Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.

Капитанът наскоро се възстанови от тежка травма, докато Тер Стеген тепърва ще отсъства продължително време заради операция.

Иначе на “Олд Трафорд” Нойер записа своя двубой №700 в кариерата. “Не знаех, че вече съм изиграл толкова мачове. Добре съм, във форма съм. Благодаря на лекарите, че успявам да поддържам този ритъм, без да ми се налага да почивам”, добави вратарят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация