Гулит: Анчелоти е по-добър от сър Алекс и Гуардиола

17:55
Гулит: Анчелоти е по-добър от сър Алекс и Гуардиола

Бившата звезда на Милан и Нидерландия Рууд Гулит донякъде изненада с мнението си, че настоящият треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти е по-добър треньор от легендата сър Алекс Фъргюсън и Джосеп Гуардиола, който само преди няколко месеца спечели требъл и често е определян като един от най-добрите наставници в историята на футбола. Гулит и Анчелоти бяха съотборници при “росонерите” в продължение на няколко години, но впоследствие италианецът направи впечатляваща кариера като треньор и спечели четири титли в Шампионската лига, но също така е вдигал титлата във всяко едно от големите първенства в Европа.

“Мисля, че Анчелоти е малко по-добър от сър Алекс и Пеп заради Шампионските лиги, които спечели! Той е треньор на топ ниво и е кралят на европейския футбол,” заяви Гулит.

Анчелоти спечели по два пъти титлата в Шампионската лига с Милан и Реал Мадрид, но също така триумфира в Серия А с “росонерите”, в Ла Лига с мадридчани, в Премиър лийг с Челси, в Бундеслигата с Байерн (Мюнхен) и в Лига 1 с Пари Сен Жермен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация