Николай Костов: Ясно е, че нашият отбор, когато е без основни играчи, има друг облик

20:55
Николай Костов: Ясно е, че нашият отбор, когато е без основни играчи, има друг облик

Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели първите си впечатления след категоричната победа с 3:0 над Локомотив (Пловдив) в дербито от 19-ия кръг на efbet Лига. 

"Надявам се да се работи по-лесно и съм сигурен, че ще работим по-лесно. Заслужено победихме днес отбора на Локомотив. Мисля, че подходихме много правилно в мача. Поздравявам нашите играчи за заслужената победа. Имаше много борба в мача и заслужено победихме", започна той.

"Ясно е, че нашият отбор, когато е без основни играчи, има друг облик. Радвам се, че се възстановяват играчите ни. Краев е важен и ценен наш играч за нас, когато е концентриран. Вие виждате, че когато греши, ние му прощаваме, защото те изглеждат по различен начин, но ще спра да говоря", добави още опитният специалист.

"Изостряме вниманието за всеки един мач. Изостанахме с точки, а причините са обективни и субективни. Надявам се да спечелим мачовете до края на сезона, за да върнем усмивките на нашите фенове.

Ще го оставя без коментар, защото два пъти взех отношение по темата, защото моите думи не се приемат така, както аз искам и съм неразбран, затова оставам без коментар", завърши Костов по отношение на разделението между феновете.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация