Дидие Дешан е претърпял операция

20:34
Дидие Дешан е претърпял операция

Селекционерът на Франция Дидие Дешан няма да може да присъства на жребия за груповата фаза на Евро 2024 в Хамбург утре от 19:00 часа българско време.

Причината е, че специалистът се е подложил на операция по-рано тази седмица заради болки в гърба и все още се възстановява.

"Не е с никаква радост, че се отказах да отида на жребия. Това винаги е приятен момент, по време на който много обичам да разговарям с моите колеги, в частност. Но мъдрото нещо, което трябваше да направя, беше да си взема няколко дни почивка. Естествено, ще следя жребия много внимателно по телевизията. Жребият е важен момент за всички класирали се отбори. След като разберем групата си, можем да потвърдим избора си на базов лагер и да започнем да изучаваме подробно играта на бъдещите си съперници, дори и да познаваме добре всички като цяло", каза Дидие Дешан. В негово отсъствие на събитието ще присъства помощникът му Ги Стефан.

"Петлите", които със сигурност ще са един от фаворитите на Евро 2024, са поставени в първата и най-силна урна, където са още отборите на домакина Германия, Англия, Испания, Португалия и Белгия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация