Костов: Това съдийство против Левски стана доста тенденциозно

20:04
Костов: Това съдийство против Левски стана доста тенденциозно

Старши треньорът на Левски Николай Костов сподели първите си впечатления след равенството 2:2 срещу Локомотив София в столичното дерби от 18-ия кръг на efbet Лига.

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да наложим нашия стил. Доста лоши взаимодействия, но поведохме с 2:0, като загубихме точки от спечелен мач. Няма извинение, трябваше да бъдем по-добри и по-умни в последните минути. Отново губим точки от спечелен двубой", започна той.

"Трудно играем без основни играчи. Очаквах повече от тези, които имат по-малко минути. Пролича си отсъствието на основни футболисти, а и нямаме добър баланс. Загубихме ценни точки от този мач", добави още треньорът на "сините".

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен. Не искам да подценявам Локомотив, трудно преодолим отбор е. Много спорен момент в края на мача. Стана доста тенденциозно против Левски това съдийство. За мен това е много спорна дузпа, която би трябвало да бъде разгледана от ВАР.

Трябва да излезем от тази криза, защото съм убеден, че имаме добри футболисти и добър отбор. Липсваха ключови играчи, губихме бързо топката в атакуващ план. Това не е нашият стил. Видяхте, че Краев отбеляза много хубав гол, а нямаше емоция, сякаш е на тренировка голът", завърши Николай Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация