Лапорта се оплака от съдиите от мача с Райо

18:15
Лапорта се оплака от съдиите от мача с Райо

Президентът на Барселона Жоан Лапорта избухна срещу някои съдийски решения в двубоя срещу Райо Валекано, в който каталунците завършиха наравно 1:1 след късен автогол на домакините. Също така той заяви своята категорична подкрепа за Чави като наставник на отбора въпреки колебливите игри в последно време.

“Чави е наш треньор и ние сме много горди от това. Ние сме заедно във всичко това и го подкрепяме напълно. Той се справи добре в трудни моменти, а сега вече има на разположение Френки де Йонг и Педри, които се завърнаха след контузии. Говорих с него след мача през уикенда и той е много мотивиран. Наясно сме какво имаме в негово лице и смятаме, че се справя добре. Убеден съм, че тимът ще се консолидира за мача срещу Порто и ще спечели в името на Гави, за да могат след това момчетата да му посветят успеха и класирането. Надявам се да изиграем добър мач срещу Порто и да се класираме напред в Шампионската лига,” заяви президентът.

След това Лапорта изрази бурното си недоволство от съдийството и липсата на двете отсъдени дузпи за нарушения срещу Рафиня и Роберт Левандовски.

“Колкото за дузпата срещу Рафиня, смятам, че беше абсолютно очевидна. Тази срещу Левандовски също. Това бяха две кристални дузпи. Опитахме да спечелим, което е нашата цел, но всичко е вече в миналото,” заяви Лапорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация