Индзаги: Този резултат ни устройва

08:24
Индзаги: Този резултат ни устройва

Подобно на колегата си Масимилиано Алегри, старши треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от равенството в дербито срещу Ювентус. Двата тима завършиха 1:1 и Интер запази преднината си от две точки на върха в класирането на Серия “А”. 


“Подготвяхме се точно за такъв подход от страна на Ювентус. Знаехме, че те ще се защитават дълбоко. Срещата много приличаше на гостуването ни в Торино миналия сезона, когато създадохме доста положения, но загубихме. Наясно сме, че Юве притежава много солидна защита. Смятам, че се представихме добре”, сподели Индзаги. 


“Равенството не е лош изход от мача. Много трудно е да вкараш гол на Ювентус, особено ако те са повели в резултата. Разбира се, трябваше да се справим по-добре в ситуацията, в която Влахович се разписа. Не загубихме концетранция и бързо изравнихме. Второто полувреме беше не толкова интересно, но срещу силен съперник, който заслужено е втори в таблицата, точката е добре дошла. Искахме да спечелим, но и този резултат ни устройва”, призна насатвникът на “нерадзурите”. 


“Отборът изпълни указанията ми. Стремяхме се да контролираме продължително топката. Ясно беше, че Юве ще се брани и ще разчита на контри. Трудно беше да намираме Барела и Мхитарян между линиите. Домакините оставиха повече пространства за Чалханоолу, което ни изненада”, отбеляза Индзаги. 


“Няколко отбора са в битката за титлата и още няколко се стремят към топ 4. Ако не бяха контузиите на Бастони, Павар и Санчес, сигурно щях да избера по-различен състав. Играем на всеки 48 или 72 часа, което не е лесно. Надявам се Алексис да е на линия за гостуването на Бенфика в Шампионската лига”, добави треньорът на Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация