Замесиха Лионел Меси в любовна афера с 30-годишна журналистка

17:26
Замесиха Лионел Меси в любовна афера с 30-годишна журналистка

Световният шампион от Мондиал 2022 в Катар и носител на 8 “Златни топки” - Лионел Меси, попадна под ударите на жълтата преса, като бившият играч на Барселона и Пари Сен Жермен бе заподозрян в изневяра. Футболистът, който е известен със стабилните си отношения с Антонела Ракуцо, с която имат връзка още от ранните си години и имат три деца, сега е на прага да се замеси в светски скандал, нетипичен за него.

Подозрението върху основния антагонист в случая пада върху 30-годишната журналистка София Мартинес, която бе плътно до аржентинската звезда по време на мачовете от миналогодишния Мондиал. Тя взе непосредствено интервю от Меси след награждаването му с рекордната осма “Златна топка” преди месец. Мартинес взе отзив от нападателя и след победата срещу Бразилия на “Маракана” преди броени дни.

Инсинуациите около кризата във взаимоотношенията между Меси и Ракуцо идват и от любопитните очи, които твърдят, че брачните партньори не харесват и коментират публикациите в социалните си мрежи. Също така двамата били забелязани в неловък момент на церемонията по връчването на осмата “Топка”, когато Антоанела опитала да целуне съпруга си, а той се отдръпнал.

Дали е истина тази поредна футболна драма, предстои да разберем, а за Меси остава по-важното - да поддържа добра спортна форма, тъй като следващите му официални мачове, както с клубния му Интер Маями, така и с националите на Аржентина, са твърде далеч във времето.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация