Клоп: Трент направи разликата днес

19:52
Клоп: Трент направи разликата днес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от точката, която неговият отбор спечели от гостуването си на шампиона Манчестър Сити. Според германеца тимът се намира в такъв момент, в който равенство в тази ситуация може да бъде прието за успех, въпреки че Клоп отчита, че ако отборът му е играл добре, е можел да стигне до победата.

„Ако бяхме играли наистина добре, можехме да спечелим, но не го направихме. Това е наистина трудно място за гостуване и не е случайност, че те спечелиха не знам колко поредни мача у дома. Те са суперотбор.

Когато имахме нашите футболни моменти, веднага създавахме шансове. Правехме ли го достатъчно често? Не. Можем ли да играем по-добре? Определено. И ще го направим. Но за днес това беше много важен опит за тази група от играчи. Беше трудна седмица за момчетата и след нея да дойдеш тук, за да играеш мач срещу отбор, който наистина те кара да страдаш, не е приятно. Трудно е да останеш в играта, но имахме своите моменти и това много ми харесва. Това е добра точка и аз я приемем. За момента, в който се намираме, трябва да приемем точката като успех. Няма от какво да се оплаквам.

Казах на момчета на почивката да си представят каква щеше да бъде ситуацията, ако бяхме играли добре.

Трент направи разликата днес. Преди да започнем да говори за промяна на позицията му, мисля, че ни помага това да го поставяме на дясното крило от време на време“, заяви Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация