Дайч: Наказанието не променя нещата, които трябва да свършим

18:53
Дайч: Наказанието не променя нещата, които трябва да свършим

Мениджърът на Евертън Шон Дайч заяви, че всички в клуба са шокирано от наказанието, което бе наложено. "Карамелите" бяха санкционирани с отнемането на десет точки поради нарушаване на финансовите правила на Висшата лига. Наказанието прати отбора в зоната на изпадащите.

"Шокирани сме, както всички наоколо. Изглежда, че всички в света на футбола са шокирани. Наказанието е огромо, диспропорционално, както бе определено от клуба. Това ще ни повлияе. От друга страна, не променя фокуса ни. Откакто аз съм тук, той е да играем добре на терена", коментира Дайч.

"Работата ми не се е променила. Просто стана малко по-трудна при тези обстоятелства, докато бъде разгледана жалбата", допълни той. Наставникът Дайш разкри, че опитните играчи в отбора, като Шеймъс Коулмън, Ашли Йънг, Джеймс Тарковски и Джордан Пикфорд са били позитивните гласове в съблекалнята.

"Говорих пред отбора и казах: "Вижте, класирането е само едно нещо". Винаги съм вярвал, че крайното класиране отразява представянето. Това не променя нещата, които трябва да свършим. Нужно е да работим повече и по-сериозно", завърши Дайш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация