"Скай Спортс" ще заглуши протеста на феновете на Евертън

19:52
"Скай Спортс" ще заглуши протеста на феновете на Евертън

Телевизия “Скай Спортс” планира да заглуши шума от стадион “Гудисън Парк” по време на двубоя между Евертън и Манчестър Юнайтед, който е в неделя от 18:30 часа, съобщава "Таймс". Феновете на домакините подготвят бурен протест във връзка с наложеното на клуба наказание за отнемане на 10 точки от актива заради неспазване на финансовите правила в последните три години. 

Това изпрати отбора в зоната на изпадащите.

И тъй като привържениците са гневни и вече работят усилено по хореография, насочена срещу Висшата лига, от “Скай Спортс” се опасяват, че в ефир ще бъдат чути множество нецензурни реплики. По тази причина се подготвя ограничаване на звука от трибуните с оправданието, че сред аудиторията ще има множество подрастващи.

Специално за десетата минута на срещата е насрочено бурно скандиране с обидни думи към Премиър лийг.

Запалянковците на Евертън вече са събрали над 40 000 паунда за хореография. Те дори са планирали да платят на самолет, който с протестен надпис да прелети над “Етихад” за дербито между Манчестър Сити и Ливърпул, което е в събота от 12:30 часа местно време. Такова нещо не се предвижда за самия мач на “карамелите” с Юнайтед, защото тогава вече ще е по-тъмно.

Феновете на Евертън насочват протеста си и към Сити, защото смятат, че шампионите се радват на специално отношение, след като не са наказани, а имат обвинение за цели 115 нарушения на правилата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация