Анге Постекоглу: Разочарован съм от резултата, но се гордея с играчите

08:53
Анге Постекоглу: Разочарован съм от резултата, но се гордея с играчите

Загубата от Челси с 1:4 беше първа за Тотнъм от началото на сезона в Премиър лийг. “Шпорите” завършиха мача с 9 човека и не успяха да се върнат на върха в класирането, но мениджърът на тима Анге Постекоглу похвали футболистите за проявения характер. 

“Трудно е да се асимилира подобен мач. Разочарован съм от резултата, но се гордея с играчите. Те дадоха всичко от себе си и това е много позитивно. На няколко пъти бяхме близо до това да изравним, което казва достатъчно за силата на волята ни”, изтъкна Постекоглу. 

“Започнахме мача добре, вкарахме хубав гол и бяхме на сантиметри от втори. Първият червен картон промени хода на срещата. Съдиите внимателно прегледаха ситуацията, така че трябва да приема решението им. На няколко пъти просто стоях и чаках какво ще преценят реферите”, продължи австралиецът. 

“Не харесвам, че в съвременния футбол всеки спорен епизод се подлага едва ли не на съдебна експертиза. Може някои да одобряват тези паузи, но аз предпочитах днес да бяхме играли повече футбол”, каза Постекоглу. 

На въпрос защо отборът му е играл с толкова високо изнесена защита дори с 9 човека, той отговори: “Такъв отбор сме и такъв ще бъдем, докато аз съм треньор. И с двама човека по-малко, се опитахме да постигнем нещо”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация