Григор не сдържа емоциите си след загубения финал

19:18
Григор не сдържа емоциите си след загубения финал

Григор Димитров не можа да сдържи емоциите си секунди след края на финала му на “Мастърс”-а в Париж срещу Новак Джокович, който великият сърбин спечели 6:4, 6:3 и за седми път триумфира във френската столица.

Гришо се разрида на пейката и зрителите започнаха да го аплодират и да скандират името му, а Ноле прекъсна интервюто си на корта, за да прегърне балканския си брат. 

“Разочарован съм, но не знаете колко много означаваше за мен изминалата седмица в Париж и достигането до финала. Благодаря на зрителите на този специален за тениса корт, както и на всички замесени в организирането на турнира. Винаги е привилегия да играя тук.

За Ноле вече нямам думи да описвам постиженията му и това, което прави. Поздравления за екипа му, а моят също заслужава само комплименти”, коментира Димитров на награждаването.

“Съжалявам за Григор, защото знам, че не е приятно да се губят финали. Но той игра не само през тази седмица на изключително ниво, но и като цяло в последно време най-добрия си тенис. Само комплименти за постигнатото. Винаги е удоволствие да споделяме корта, имаме доста история помежду си, защото вече не сме сред младото поколение в тениса”, каза Джокович с усмивка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация