Брентфорд поиска умопомрачителна сума за любителя на спортните прогнози Айвън Тони

18:12
Брентфорд поиска умопомрачителна сума за любителя на спортните прогнози Айвън Тони

Брентфорд оценява нападателя Айвън Тони на внушителните 100 милиона паунда, твърди „Скай спортс“. Въпреки че англичанинът няма да е играл футбол осем месеца, когато отвори януарският трансферен прозорец, ръководството на лондончани смята, че постоянството на нападателя по отношение на головия му принос го прави толкова ценен, колкото и останалите голмайстори от големите топ първенства в Европа.

Санкцията на Тони изтича на 16 януари, а сериозен интерес към него имат Челси и Арсенал. Очакванията бяха, че цената му ще бъде около 50-60 милиона паунда, но тези информации са били посрещнати с насмешка от ръководството на Брентфорд, което цели да запази Тони поне до края на сезона и би обмислило раздяла с него само при оферта от порядъка на споменатите 100 милиона.

Самият играч иска да премина в по-голям клуб, но от друга страна може и да не рискува с такъв ход в средата на сезона, защото се надява да попадне в състава на Гарет Саутгейт за Евро 2024. В Брентфорд той ще има гарантирано титулярно място за втората половина от сезона, докато това не би било толкова сигурно, ако премине в Челси или Арсенал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация