Майсторът Иско изкова успеха за Бетис срещу Осасуна

19:47
Майсторът Иско изкова успеха за Бетис срещу Осасуна

Майсторско изпълнение на Иско в последните секунди донесе измъчен домакински успех на Бетис с 2:1 над Осасуна в мач от 11-тия кръг на Ла Лига. Бившият национал на Испания беше точен с удар под гредата в четвъртата минута на добавеното време, след което съперникът нямаше време да реагира. Освен това Иско направи асистенция за другия гол на своя тим, реализиран от Вилиан Жозе също в края на полувремето, но първото.

Гостите от Памплона бяха изравнили за 1:1 в 86-ата и почти бяха спечелили точка. В края обаче Иско ги разочарова.

Бетис дори беше лишен от първоначално отсъдена дузпа с червен картон за футболист на съперник. В 66-ата минута реферът Хосе Санчес прецени, че защитникът на Осасуна Давид Гарсия е задържал нахлулия в наказателното поле Асане Диао, заради което посочи бялата точка и вдигна втори жълт картон на бранителя. После обаче от ВАР го призоваха да преразгледа положението, след което арбитърът прецени, че в случая е имало симулация на младия нападател на домакините, заради което отмени дузпата и втори картон на Гарсия.

С тази победа съставът на Мануел Пелегрини се изкачи до седмо място преди останалите срещи от кръга. За Осасуна пък това е трето поражение в последните пет двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация