Дерменджиев: Ще съм доволен, ако спечелим точка срещу Фенербахче

19:50
Дерменджиев: Ще съм доволен, ако спечелим точка срещу Фенербахче

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев застана пред медиите преди сблъсъка на своя тим с Фенербахче от груповата фаза на Лигата на конференциите. Това ще бъде дебют за третия период на наставника начело на “орлите”. Дерменджиев обаче призна, че се радва, че ще стартира точно срещу турския гранд.

“Господин Картал е създал един добър отбор, на много високо европейско ниво. Неслучайно имат 17 поредни победи, винаги е добре, когато се играе срещу такъв отбор и такива футболисти.

Ако искате вярвайте, аз съм доволен, че играем точно срещу Фенербахче. Винаги искам да играем срещу силен отбор, така се каляват футболистите. Искам тези момчетата да играят. Направиха много добър мач с Аякс. Знам, че ще бъде много трудно утре.

Аз лично ще бъда доволен от равенство, защото то ще допринесе за самочувствието на играчите и ще е важна точка за Лудогорец. Има още време и Лудогорец може да бъде втори в групата.

Онзи мач срещу Партизан ще остане в историята и се надявам и този, и следващият да останат в историята.

Лудогорец е един изключително добре структуриран отбор. Има собственици, на които този отбор принадлежи, те са го създали и Лудогорец игра в груповата фаза на Шампионска лига. Сега има отстъпление, но аз съм сигурен, че собствениците ще коригират всичко и Лудогорец отново ще е там.

Играчите трябва да си повярват, че имат качества и аз мисля, че това ще стане с времето. 

Това са много силни футболисти и си личи от резултати и позицията на Фенербахче. Ще има определена тактическа постановка, дано да имаме успех.

Щабът още се оформя. За два дни няма как да се случи максималното, защото има треньори, към които аз съм се насочил, но някои са заети и не могат да се освободят за толкова кратко време. Към момента Дяков и Здравко Здравков са в щаба, но до няколко седмици ще има и нови треньори.

Аз съм доволен, че са избрали мен. Не знам за други кандидати. Кестените знаете как се вадят, а когато е много топло, е проблем. Аз съм изключително лоялен към Лудогорец, така че ще направя всичко възможно този отбор да е на това място, на което е бил”, заяви Дерменджиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация