"Имам доказателства за играчи и ръководни лица, с които съм залагал на мачове"

17:55
"Имам доказателства за играчи и ръководни лица, с които съм залагал на мачове"

Изпадналият в немилост бивш вратар Марко Паолино заяви, че разполага с доказателства, че е залагал с някои от настоящи играчи в Серия А. Паолини бе изхвърлен от футбола през 2011-а година, когато също бе централна фигура в скандал със залагания в местния футбол. Тогава той бе арестуван по подозрения, че е слагал допинг в бутилки с вода на своя тим, че е участвал в уреждане на мач, а също така и че лично е играел ролята на нелегален букмейкър.

Именно скандал със залагания тресе и в момента италианският футбол в последните седмици. Талантливият полузащитник на Ювентус Николо Фаджоли вече отнесе наказание, а очакванията са днес такова да бъде наложено и на Сандро Тонали.

“В миналото съм залагал с футболисти, които все още играят в Серия А, но също и с такива, които прекратиха кариерите си и в момента са част от федерацията. Не съм ходил със записващо средство, но имам доказателство за тези неща. Вестниците ме критикуваха, но аз бях първи,” заяви Паолони.

Имената на още няколко играчи от различни тимове в Серия А продължават да бъдат свързвани със скандала със залагания в Серия А, но до момента няма официални данни те да са замесени. Друг италиански национал - Николо Дзаниоло пък призна, че е играл хазарт, но твърди, че не е залагал на футбол, а единствено на рулетка и игри с карти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация