Тен Хаг е зачеркнал Санчо

17:21
Тен Хаг е зачеркнал Санчо

Футболистът на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо вече няма никакво бъдеще в клуба, пише “Мирър”. 23-годишният англичанин влезе в конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг и не взе участие в последните девет мача на “червените дяволи”.

Играчът обвини в социалните мрежи нидерландския треньор в лъжа, че е имал непрофесионално отношение на тренировките, след което бе изваден от първия отбор. Смяташе се, че ако Санчо преосмисли позицията си и се извини на Тен Хаг, футболистът може да заиграе отново за Манчестър Юнайтед.

Според “Мирър” обаче отношенията между двамата не могат да бъдат поправени дори и ако играчът преглътне гордостта си. Тен Хаг твърдо е решил да продаде Санчо през зимния трансферен прозорец, за да подчертае авторитета си в съблекалнята.

От Ман Юнайтед се надяват, че могат да продадат крилото в Саудитска Арабия, дори и с първоначален наем с опция за закупуване. Говори се, че бившият клуб на Санчо - Борусия (Дортмунд), както и Ювентус, са заинтересовани да го привлекат до края на сезона, но “червените дяволи” ще трябва да покрият част от голямата заплата на играча, която е 250 000 паунда седмично.

Санчо все още има повече от три години и половина до края на договора си и продължава да получава заплата въпреки отказа на Тен Хаг да го включи в състава си. Английският играч бе привлечен в Ман Юнайтед от Дортмунд през 2021 г. за 73 млн. паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация