Гениален извеждащ пас с пета (видео)

13:41
Гениален извеждащ пас с пета (видео)
Много хора не харесват особено много Златан Ибрахимович заради неговата арогантност в и извън терена. Бившият президент на Ювентус Джовани Коболи Джили дори наскоро нарече Ибра "ухилен циганин" и го обвини в предателство .

Ако има нещо по което Юве и Интер си приличат, то това със сигурност е презрението на тифозите и на двата гранда към шведа.

Едно нещо обаче не може да се отрече за тарана. На моменти той избухва и прави наистина гениални неща на терена. Неслучайно навремето Фабио Капело сравни Ибра с Марко Ван Бастен. Тогава специалистът обяви, че шведът е още нешлифован диамант, но след време ще покаже своята истинска същност.

В събота Ибрахимович показа на света класата си, извеждайки Педро Ледесма сам срещу вратаря след пас с пета, оставил безпомощни пет защитници на Майорка.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cris7ronaldooo
22.11.2009 23:01

Приятел във манчестър сме вижда ли и по гелиални пасове но тука не става дума за елементарен финт това да му я подадеш така през толко защитника със такава точност и сила и то по какъв начин говори много и Ибра е много много голям талант който показва какво може *wink*

sasedq
11.11.2009 15:52

ManUtd87 ти зле ли си ? 5 защитника не разбраха какво става а тук говорим за профисионалисти. АКо беше лесно хайде дай ми клипче с играч на манчестър който прави такова нещо.

ManUtd87
11.11.2009 15:27

Кой знае какво направил... Тези елементарни трикчета се правят от всяко хлапе на площадките и училищата ...

Barca_fen112
11.11.2009 15:11

Може да е циганин може да е грозен може и да е ухилен ама на терена е премазващ танк.Просто откакто играе за Барса може и да на вкарва чак толкова много голове макар ,че до момента има 7 ,но пък изключително много разиграва топката и я разпределя на терена.А тези пасове са само малка част от красотата която той рисува на терена *smile*

sasedq
11.11.2009 14:47

А и ако някой не знае след този пас педро вкара.