Неймар ще отсъства дълго от терените

11:34
Неймар ще отсъства дълго от терените

Бразилският национал Неймар ще отсъства дълго време от терените. Днес стана ясно, че контузията, която нападателят получи по време на световната квалификация срещу Уругвай, е сериозна и 31-годишният футболист ще трябва да се подложи на операция. 

“Медицинските тестове, които премина Неймар, потвърдиха скъсване на предна кръстна връзка и свкъсване на менискус в коляното. Предстои да бъде извършена операция, а след това ще бъде назначена възстановителна програма”, съобщиха от клубния тим на Неймар - Ал-Хилал. 

Бразилската звезда пострада след единоборство с противников играч в края на първото полувреме и не сдържа сълзите си, докато го изнасяха от терена с носилка. 

Неймар доскоро се възстановяваше от травма в глезена, заради която пропусна почти половин година. Той премина от Пари Сен Жермен в Ал-Хилал през лятото, но изигра само 3 мача в първенството на Саудитска Арабия, в които се отличи с две асистенции.

"Много тъжен момент, най-лошият. Знам, че съм силен, но този път ще имам нужда от семейството си и приятелите още повече. Няма да е лесно да премина през контузия и операция, и то след като вече се възстановявах в продължение на 4 месеца. Имам вяра, силна вяра... Оставям силата в Божиите ръце. Благодаря ви за съобщенията, с които изразявате подкрепата и обичта си", написа Неймар в социалните мрежи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация