Тен Хаг блокира януарска сделка за Мактоминей

07:52
Тен Хаг блокира януарска сделка за Мактоминей

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е дал да се разбере, че Скот Мактоминей няма да напусне "Олд Трафорд" през януарския трансферен прозорец, съобщава "Дейли Стар". Шотландският национал бе спряган за трансфер още през лятото, като се твърдеше, че Нюкасъл, Уест Хам и Фулъм се интересуват от него, но до трансфер така и не се стигна.


26-годишният футболист не е първи избор на Тен Хаг, който предпочита да залага на други играчи в халфовата линия през този сезон. Мактоминей обаче направи великолепно включване от резервната скамейка в мача с Брентфорд, когато отбеляза два гола в края, за да донесе победата с 2:1. По този начин той отново доказа, че може да бъде изключително полезен на своя отбор.


Очаква се през януарския трансферен прозорец отново да има интерес към шотландеца, но на този етап няма шенс той да напусне "Олд Трафорд" по средата на сезона. Тен Хаг смята полузащитника за „твърде важен“, като се имат предвид проблемите с контузии, които клубът вече има по време на кампанията.


Освен това се твърди още, че Мактоминей е „впечатлил по време на тренировките“. Той е бил един от най-усърдните в заниманията по време на трудния старт на сезона, въпреки че му е трудно да си осигури титулярно място през този сезон.


Мактоминей, който е юноша на Манчестър Юнайтед, до момента има изиграни 215 мача за клуба във всички състезания, като е отбелязал 21 гола и е направил 5 асистенции в тях. Той е и национал на Шотландия с 40 мача и 6 гола за страната си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация