Ултраси на Интер към Лукаку: Не се обяснявай, чакаме те в Милано!

18:32
Ултраси на Интер към Лукаку: Не се обяснявай, чакаме те в Милано!

Ултраси на Интер от фракцията “Курва Норд” реагираха гневно на последното интервю на бившия футболист на клуба Ромелу Лукаку. След края на предишния сезон нападателят влезе в конфликт с “нерадзурите”, след като спря да вдига телефона си в момент, в който трябваше да се разбере за постоянния си трансфер на “Джузепе Меаца”. После се оказа, че паралелно той е преговарял и с Ювентус. Така ръководството на Интер взе решение да се откаже от него.

В сряда белгийският национал загатна, че имал много да каже по темата, като хората щели да останат шокирани от разкритията му. Той обаче не даде повече подробности.

Днес привържениците на Интер пак изразиха недоволството си от него чрез следното обръщение: 

“Ромелу Лукаку, позорен и отвратителен. Не ни интересува какво имаш да кажеш. Не ти искаме обясненията, дори не искаме да те чуваме. Ако имаш топки (за което се съмняваме), ела на “Меаца”. Милано те очаква”.

В крайна сметка самият футболист премина в Рома като преотстъпен от Челси. В края на месеца Лукаку би трябвало да се появи на живо пред феновете на Интер за двубоя между двата тима в Милано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация