Петев: Нордселанд е един доста симпатичен отбор

22:18
Петев: Нордселанд е един доста симпатичен отбор

Наставникът на Лудогорец говори преди гостуването на датския Нордселанд във втория мач на “орлите” от Група “Н” на Лигата на конференциите. Специалистът сподели, че харесва начина на игра на съперника и се надява, че неговият тим ще подходи умно в срещата.

" Нордселанд е един доста симпатичен отбор. Изключително комбинативен, доста млад отбор. Играят футбол, без значение какъв е резултатът. Важно е обаче ние какво ще правим утре", започна Петев.

"Трябва да подходим умно и да внимаваме за техните силни страни. Трябва да се стремим да не попаднем в техния капан и от всяка ситуация да извличаме максимума. Надявам се нашият опит да надделее над тяхната младост. Надявам се да се представим подобаващо и ще се опитаме да го правим от първата минута. Основното е да изчистим непредизвиканите грешки, от които сами си правим проблеми понякога".

"Доста се събра на някои играчи. Възможно е да има промени, защото и те са живи хора. Доста голям метраж се избягва и е нормално да има умора. Ще взимаме решение утре, но е възможно да има нови лица. В нашата група фаворит е Фенербахче, така че утрешният мач е много важен", допълни Петев. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация