Новият нападател на Лудогорец излиза от лазарета след паузата

08:36
Новият нападател на Лудогорец излиза от лазарета след паузата

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев ще може да разчита на още един нападател след паузата в първенството, породена от предстоящите мачове на националните отбори. Става дума за швейцареца Квадво Дуа. Той имаше малшанса да се контузи в едва втория си мач за "орлите" - домакинството на Олимпия (Любляна). 


Последва операция, която го извади от игра за 2 месеца. Рекордната покупка на Лудогорец (б.р. - Дуа струва 3 млн. евро) е на финалната права на своето възстановяване. Очаква се в първия мач след паузата - тежкото гостуване на Арда, той да запише игрови минути.


В отсъствието на Дуа, който бе гласен за титулярен централен нападател, блесна бразилецът Руан. По принцип той е под наем в Разград от гранда Сантос. Матиас Тисера, който вкара историческия гол при гостуването на Аякс, по-скоро е втора опция за Ивайло Петев.


Квадво Дуа дойде от Нюрнберг, като беше голмайстор на втородивизионния германски клуб. Той е бивш младежки национал на Швейцария, като е играл още за Йънг Бойс, Ксамакс, Винтертур, Сервет, Вил и Санкт Гален.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация