Липсата на Меси се усети и в двубоя с Ню Йорк Сити

11:04
Липсата на Меси се усети и в двубоя с Ню Йорк Сити

Отборът на Интер Маями направи равенство 1:1 срещу тима на Ню Йорк Сити в 30-ия си мач от началото на сезона в американската Мейджър Лийг Сокър. Клубът на Дейвид Бекъм отново не можеше да разчита на своята голяма звезда Лионел Меси, както и на другия си ключов играч Жорди Алба, които лекуваха контузии.

Равенството остави отбора на Интер Маями на 13-ото място в класирането на Източната конференция, като под тях са само отборите на Шарлът и Торонто.

Иначе съотборниците на Меси дори можеха да загубят двубоя, след като инкасираха попадение в 77-ата минута, когато 23-годишният младок от Уругвай Сантиаго Родригес изведе тима на Ню Йорк Сити. Домакините от Интер Маями все пак успяха да се вдигнат и Томас Авилес съумя да изравни в 5-ата минута на добавеното време.

Двубоят бе изобилстван от груби единоборства, като главният съдия на мача се принуди да покаже цели осем жълти картона. Въпреки това не се стигна до маркирането в “червено” на някой от 22-ата на терена и двата отбора завършиха двубоя в пълен състав.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация