Наполи: Никога не сме искали да обиждаме или да се подиграваме с Виктор Осимен

08:02
Наполи: Никога не сме искали да обиждаме или да се подиграваме с Виктор Осимен

Наполи излезе с официално изявление относно осмиващото видео с голмайстора на “партенопеите” Виктор Осимен, публикувано в клубния профил в ТikTok. В него се показваше как футболистът моли за дузпа в мача с Болоня, а след това я пропуска, като всичко това е придружено с тънък подигравателен глас и субтитри за думите му. Впоследствие видеото бе изтрито.

По този повод от Наполи написаха в сайта си:

Наполи, за да избегне всякаква експлоатация по въпроса, уточнява, че никога не сме искали да обиждаме или да се подиграваме с Виктор Осимен. Като доказателство за това, по време на летния тренировъчен лагер клубът категорично отхвърли всяка получена оферта за трансфер в чужбина на нападателя.

Общоизвестен факт е, че в социалните мрежи, по-специално в TikTok, експресивните изрази винаги са били извършвани леко и творчески, без да са имали, в случая с Осимен, намерение за подигравка или присмех. Във всеки случай, ако Виктор е възприел някаква обида към него, това е било извън всякакви намерения на клуба”.

Заради видеото Осимен се обиди и заплаши Наполи със съд. Нападателят се разписа в последния мач срещу Удинезе (4:1), но демонстративно не се зарадва на гола си. Вече се заговори, че 24-годишният нигериец иска да напусне Неапол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация