Антъни Иванов с първи коментар след решението на федерацията

18:32
Антъни Иванов с първи коментар след решението на федерацията

Антъни Иванов коментира в социалните мрежи решението на Българската федерация по плуване да го накаже със спиране на състезателните права за срок от 3 години и глоба в размер на 2000 лева заради медианите му изяви, в които той “чрез неверни твърдения, клевети, внушения и обиди уронва престижа както на БФПС, отделни състезатели, треньори, членове на Управителния съвет на централата, така и на спортни институции като Министерството на младежта и спорта (ММС), Българския олимпийски комитет (БОК) и Антидопинговия център.“

“Ще си платя “глобата” от БФПС, когато ми платят билета за прибирането преди Европейското първенство в Будапеща през 2021 година. Все още ги чакам да го осребрят. Станаха почти 3 години. Добре, че не завися от техните пари да живея, че досега щях да съм умрял”, написа Антъни Иванов във Фейсбук.

По-рано от УС на БФПС обявиха, че считат за недопустими и целящи оклеветяване твърденията на състезателя на ПСК “Черно море” (Варна), че световният рекордьор на 400 м св. стил за юноши Петър Мицин е постигнал своите резултати през 2023 г. чрез използването на субстанции, които попадат в забранителния списък на Световната антидопингова агенция.

“Още една доста ”смешна” постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал рекорда си със забранени вещества. Похвалих колко химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга”, добави Антъни Иванов в социалните мрежи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация