Антъни Иванов: Повръща ми се от вас!

20:31
Антъни Иванов: Повръща ми се от вас!

Плувният ас Антъни Иванов излезе с коментар в социалните мрежи по повод българското представяне в сините коридори на Световното първенство по водни спортове във Фукуока (Япония). Родните представители в плуването записаха четири полуфинала - два на Йосиф Миладинов и по един на Габриела Георгиева и Любомир Епитропов, но останаха без финал.

“Преди да почнат всякакви идиоти да коментират искам да кажа, че аз подкрепям всеки един БЪЛГАРСКИ ПЛУВЕЦ! НЕ ПОДКРЕПЯМ РАБОТАТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА! НЕ ПРИЕМАЙТЕ ИСТИНАТА ГРЕШНО! ТОВА СА САМО ФАКТИ!

Приключи участието на нашите състезатели на Световното Първенство по плуване. Най-предно класиране даде Габриела Георгиева от българите с 13-тото си място на 200 м гръб!

През последните 17 години това е най-предното ни класиране след 8-ото място на Антъни Иванов през 2017 година, 9-ото място на Антъни Иванов през 2019 година, 8-ото място на Антъни Иванов през 2018 година, 6-ото място на Антъни Иванов през 2021 година, 12-ото място на Антъни Иванов през 2022 година и 8-ото място на щафетата 4х200 с участие на Антъни Иванов през 2022 година отново.

Бъдете здрави! Поздравления за всички наши представители!!!

Поздравления за Йосиф и “А” норматива му за Олимпийските игри в Париж.

Предлагам да си четете това и да се пукате от яд. Защото аз се забавлявам страхотно много, като виждам колко съм прав. Докато няма кардинални промени, ей това ще ни е историята и такива ще са ни класиранията.

Дано от БФПС успеят да намерят начин да върнат мотивацията на плувците и да ги “подхранят” по правилният начин за Париж! Успех ви пожелавам, но както казах плуването ни лека полека умира. Така ще е докато няма промени, господа управници, но какво ви пука на вас. Направете някое проектче за басейн, който ще занемарите след 5 години.

Повръща ми се от вас!”, написа Антъни Иванов във “Фейсбук”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация