Антони се прибира в Англия, за да даде показания в полицията

11:41
Антони се прибира в Англия, за да даде показания в полицията

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони се прибира в Англия, за да даде показания пред местната полиция по повод воденото разследване срещу него за домашно насилие, съобщава английската преса днес. 23-годишният бразилец стана обект на обвинения от страна на три жени, от които една негова приятелка, че е упражнявал насилие спрямо тях. Впоследствие една от жените оттегли своите показания. Впоследствие от “Олд Трафорд” го отстраниха от отбора до изясняване на случая за неопределено време. Вчера той бе засечен на летището в Сао Пауло, където трябваше да хване полет до Испания, а впоследствие до Манчестър, където ще трябва да се срещне с представители на местните власти и да даде показания.

“Антони е категоричен, че не е направил нищо лошо и иска да седне с полицаите и да отговори на всички поставени му въпроси. Той няма какво да крие и ще предостави всичко, което бъде поискано от него, включително мобилния си телефон. Той иска да бъде оневинен възможно най-бързо, за да може да се завърне на терена възможно най-бързо,” заявява пред вестник “Сън” източник, близък до играча.

Най-сериозни са обвиненията от страна на бившата му приятелка Габриела Кавалин, която твърди, че е била нападната от него на 15-и януари. Крилото категорично отхвърли твърденията на жената на няколко пъти, включително в телевизионно интервю.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация