Антони разобличи в лъжа една от жените, които го обвиняват в насилие

15:39
Антони разобличи в лъжа една от жените, които го обвиняват в насилие

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони реши да публикува част от кореспонденцията си с една от другите две дами, които също го обвиняват в насилие. Става дума за 33-годишната банкерка Ингрид Лана. Тя твърди, че бразилският национал я бил нападнал физически през миналия октомври, защото отказала да прави секс с него. 

Антони обаче отрича това и споделя, че се е виждал с въпросната дама само веднъж, като наистина тогава са правили секс, но по взаимно съгласие.

“Не бих го направил, но в случая съм принуден да публикувам малка част от разговора ми с Ингрид в WhatsApp, който доказва, че сме имали само една среща - интимна и по взаимно съгласие. Въпросът с тази измамница ще бъде разрешен скоро в съда”, написа Антони.

Футболистът разказва, че въпросната Ингрид е била в Португалия, когато била поискала да му гостува в Манчестър. “Това беше с ясната цел за интимна среща, защото ме попита какво на цвят бельо предпочитам - бяло или червено. Купих й билет за самолет, запазих хотел и наистина там се срещнахме и правихме секс по взаимно съгласие. Макар след това тя да настояваше да се срещнем пак, това не се получи заради моите ангажименти, а и тя се прибра в Бразилия”, разказва Антони.

В споделените от бразилеца скрийншотове на комуникацията в WhatsApp се вижда как Ингрид му пише неща като “Говори ми, не можеш ли да ми пратиш снимка, за да се подмокря”, “Ако искаш, ще те чакам гола в леглото”, “Никога не бих те наранила, не ми ли вярваш?” и др.

Наред с тази Ингрид Антони е обвиняван в насилие и от студентката по право Раиса де Фрейташ. Тя твърди, че се е нуждаела от болнично лечение след инцидент през май миналата година, когато е била нападната от футболиста на Ман Юнайтед и Малу Охана (бившата съпруга на бразилския играч Дуду - б.р.) в автомобила на Антони, след като тримата са напуснали нощен клуб в Сао Пауло.

Отделно играчът е разследван заради оплакванията на бившата му приятелка Габриела Кавалин, която заявява, че е била нападната от него четири пъти.

В момента Антони е изваден както от националния тим на Бразилия, така и от Манчестър Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация