От Манчестър Юнайтед обявиха, че Антони е временно отстранен от първия отбор

20:52
От Манчестър Юнайтед обявиха, че Антони е временно отстранен от първия отбор

От Манчестър Юнайтед официално обявиха, че крилото на отбора Антони е временно отстранен от първия състав на клуба. Причината за това решение са обвиненията по адрес на футболиста за домашно насилие срещу бившата му приятелка Габриела Кавалин, както и последвалите оплаквания за агресия срещу още две жени. По-рано той беше отлъчен и от националния тим на Бразилия именно заради разразилия се скандал.

Манчестър Юнайтед признава обвиненията, отправени срещу Антони. За играчите, които не са участвали в мачове на национални отбори, е предвидено да подновят тренировки в понеделник. Въпреки това беше постигнато съгласие с Антони неговото завръщане да бъде отложено до второ нареждане, за да може да отговори на обвиненията. Като клуб ние осъждаме актовете на насилие и агресия. Осъзнаваме нуждата от предпазване на всички, въвлечени в тази ситуация, и признаваме въздействието, което имат тези обвинения върху хората, претърпели насилие”, пише в клубното изявление.

Самият Антони също излезе с коментар относно този ход на “червените дяволи”. “Споразумях се с Манчестър Юнайтед да си взема почивка, докато отговоря на обвиненията срещу мен. Това беше по взаимно съгласие, за да избегнем разсейване за моите съотборници и ненужна полемика за клуба. Искам да подчертая моята невинност за нещата, в които съм обвинен, и напълно ще сътруднича на полицията, за да може тя да стигне до истината. Гледам напред към това да се върна в игра възможно най-скоро”, казва 23-годишният играч в своята позиция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация