Голово реми между Салернитана и Фрозиноне

22:05
Голово реми между Салернитана и Фрозиноне

Салернитана и Фрозиноне завършиха 1:1 в първия мач от 5-тия кръг на Серия “А”. Симоне Романьоли откри за гостите в 12-ата минута, но Джоване Кабрал успя да изравни в 52-рата минута.

Още в 10-ата минута  Салернитана имаше добър шанс да открие резултата, но ударът на Джоване Кабрал срещна напречната греда на гостите. Фрозиноне поведе след само две минути. След късо изпълнение на корнер Рикардо Маркица центрира,а Симоне Романьоли с хубав удар с глава не остави никакви шансове на Гийермо Очоа - 0:1 за гостите. Тимът на Еузебио Ди Франческо можеше да удвои аванса си в 25-ата минута, когато отново след корнер Уалид Чедира стреля с глава, но мексиканският ветеран на вратата на Салернитана Гийермо Очоа успя да избие.

Втората част започна с ново  чисто положение за Фрозиноне, когато в 49-ата минута Лука Мацители стреля опасно, но Очоа отново спаси. Салернитана успя да изравни след три минути. Антонио Кандрева центрира от корнер, а топката достигна до Джоване Кабрал, който с хубав удар с десния крак направи безпомощен стража на гостите Стефано Турати - 1:1. В 60-ата минута тимът от Салерно можеше да поведе след хубав удар на Джулио Маджоре, но вратарят на Фрозиноне успя да избие. До края на срещата и двата отбора не можаха да създадат кой знае какви положения и срещата приключи при този резултат.

Така Салернитана продължава да е без победа от началото на първенството и тимът все още е в зоната на изпадащите с едва три точки. Фрозиноне пък записа четвърта поредна среща без загуба и временно се намира на 5-о място в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация