Торино впечатли в гостуването си на Салернитана

22:25
Торино впечатли в гостуването си на Салернитана

Торино записа убедителна победа с 3:0 като гост на Салернитана в ранния мач от днешната програма на четвъртия кръг в Серия "А". Така “биковете” удължиха позитивната си поредица срещу този съперник на пет мача без загуба от него.

Гостите взеха ранен аванс, след като в 15-ата минута Алесандро Буонджорно се разписа при изпълнение на корнер. В 41-вата Неманя Радонич удвои тази преднина. Тогава той се възползва от грешка на Паскуале Мацоки и с далечен шут прати топката в противниковата мрежа.  Секунди преди почивката Джоване Кабрал можеше да намали изоставането на “морските кончета”, но вместо това разтресе гредата с мощен удар. Пет минути след началото на втората част Раул Беланова с пас намери Радонич до точката за дузпа, след което сърбинът оформи крайния резултат с втория си гол в двубоя.

Така Торино е на седмото място в класирането с актив от 7 точки, колкото имат още три отбора. Салернитана пък е на предпоследната 19-а позиция с 2 спечелени пункта, отстъпвайки на Каляри само по голова разлика.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация