Клоп: Не знам къде точно се намираме като отбор в момента

21:58
Клоп: Не знам къде точно се намираме като отбор в момента

Юрген Клоп е доволен от развитието на Ливърпул този сезон, но признава, че много неща не са наред. “Червените” са в серия от пет поредни победи във всички турнири, а отделно имат само още едно равенство. В последните им три срещи обаче мърсисайдци трябваше да правят обрати.

“Все още сме много далеч от перфектното, все още не сме стабилни в много неща - отчете Клоп. - Но пък има ентусиазъм и това е добро начало. Като цяло за момента сме ОК. Срещу Aстън Вила (3 септември) направихме много, много, много, много добър мач, но две седмици по-късно, след прекъсването за националните отбори, направихме много, много, много, много слабо първо полувреме срещу Уулвс (16 септември). Никой не иска да вижда такова нещо повече. Но пък и няма как да избегнеш това, когато се опитваш да промениш нещо. Няма как да очакваш, че всичко ще заработи още от първия момент.”

“Не знам къде точно се намираме като отбор в момента, защото вече минахме през различни фази. Всичко, през което преминахме само от началото на този сезон, понякога е достатъчно за цяла една кампания от 38 срещи във Висшата лига. А са изминали само пет кръга. Червени картони на два пъти, оставане с 10 души на терена, бла-бла-бла и т.н. И сега (срещу ЛАСК - б.р.) направихме същото, след като изиграхме наистина слаба първа част и много силна втора. Не ни беше такъв планът.”

В неделя Ливърпул приема Уест Хам в среща от Премиър лийг.

“Можете да си представите какво предстои през следващите 4-5 седмици. Ще хвърлим много усилия, за да постигнем максимално позитивни за нас резултати, но пък и ни очакват много силни противници. Уест Хам е единият от тях. Дори без Деклан Райс те изглеждат много добре. Много се радвам за Дейвид Мойс и работата, която върши. Трябва да призная, че Джеймс Уорд-Праус е топ попълнение, Пакета е супер футболист, а отделно имат още много такива. Ето защо ще трябва да покажем най-силната си версия”, смята Клоп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация