Тиери Анри: Хари Кейн, изглеждаш добре в червено и бяло

15:28
Тиери Анри: Хари Кейн, изглеждаш добре в червено и бяло

Легендата на Арсенал Тиери Анри отправи лека провокация към не по-малко емблематичната фигура за Тотнъм - Хари Кейн преди сблъсъка между двата лондонски колоса през уикенда. Французинът бе в телевизионното студио като гост анализатор по време на победата на Байерн (Мюнхен) над Манчестър Юнайтед с 4:3 в откриващия двубой за двата тима от Шампионската лига. След края на двубоя Кейн, който записа името си сред голмайсторите за баварците, застана пред камерите, а настоящият селекционер на младежкия национален тим на Франция не се поколеба да се пошегува с него и това колко му отива екипа в червено и бяло.

“Хари, исках да ти кажа нещо, изглеждаш добре в червено и бяло. Съжалявам, трябваше да го кажа. Тъй като носиш тези цветове, знаеш какво се случва през уикенда, знам, че знаеш, не се преструвай, че не знаеш. Знаеш. Кой ще спечели?”, отправи своя въпрос Анри.

“Разбира се, че Тотнъм. Те започнаха сезона добре, така че това трябва да е страхотен мач. Ще ти пиша след мача,” отговори Кейн.

Тотнъм и Арсенал започнаха отлично новата кампания, като в момента са съответно втори и четвърти в подреждането на Премиър лийг. “Шпорите” имат четири победи и едно равенство, точно колкото и “артилеристите”. Двата отбора са разделяни единствено от головата разлика в класирането.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация