Роналдо ще заведе дело срещу Ювентус заради неизплатени заплати

12:39
Роналдо ще заведе дело срещу Ювентус заради неизплатени заплати

Кристиано Роналдо е решил да заведе дело срещу Ювентус заради неизплатени заплати, съобщава на днешните си страници “Гадзета дело Спорт. Изданието допълва, че португалската легенда е решил да съди “старата госпожа”, като иска да му бъдат изплатени 19.9 милиона евро, които са му били обещани от клуба, когато той се е съгласил да отложи част от заплатите си през първите месеци на пандемията от Covid-19. 

Именно тези плащания са част от станалите прословути финансови машинации за ръководството на Юве, които са предмет на текущо разследване. След като е изискал съответни документи от прокуратурата в Торино, Роналдо е взел решение да предприеме правни действие срещу клуба, като по този начин ще докара поредни сериозни проблеми на ръководството. Само преди дни стана ясно, че друг бивш играч на Юве - Леонардо Бонучи също ще съди клуба, но той иска обезщетение, тъй като от клуба не са му осигурили задължителните условия за тренировки и подготовка. 

Пауло Дибала пък се отказа от своето намерение да съди “старата госпожа”, след като двете страни са постигнали споразумение относно трите милиона евро, които продължават да са дължими към футболиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация