"България играе доста добър футбол"

19:43
"България играе доста добър футбол"

Помощник-треньорът в националния отбор на Иран - Антонио Маниконе, заяви, че България е много стойностен тим и посочи бързината като една от най-силните страни на "лъвовете". В четвъртък двата отбора ще се изправят един срещу друг в приятелски мач на "Колежа". Срещата е от 19:00 часа.

"Вече изгледахме няколко мача на България и смятам, че ни очаква един добър мач. Харесваме начина, по който играе България, и смятаме, че ще се получи хубав мач. Знаем, че отборът има само две точки в европейски квалификации, но съдейки по начина, по който играят, определено заслужават повече.

Идваме тук с ясната цел да се подготвим за предстоящите мачове от световните квалификации и Купата на Азия. Аз съм част от отбора от юни насам и до момента харесвам много отборния дух на Иран. Всички футболисти искат да подобряват представянето си и да играят добър футбол.

Една от най-силните страни на България е, че в момента, в който овладеят топката, с два-три паса стигат до противниковата врата. България играе доста добър футбол във формация 3-4-3. Утре очаквам много стойностен мач", каза Маниконе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация