Сирил Ган показа класа срещу Сергей Спивак

01:15
Сирил Ган показа класа срещу Сергей Спивак

Сирил Ган се завърна към победите по впечатляващ начин. Нокаутьорът показа класа в главния двубой на събитието ЮФС Париж, като победи с технически нокаут във втория рунд коравия молдовец Сергей Спивак. Това бе първи успех за французина след загубата със събмишън от Джон Джоунс. 

Бившият претендент за титла при най-тежките откри битката с бързи прави удари с предната ръка. В типичен негов стил, той подскачаше пред опонента му със свалени ръце. Ган започна да атакува коляното на предния крак на Спивак с кикове. Молдовецът се опита да скъси дистанцията и да повали двукратния шампион по муай тай на Франция, но без успех. Доброто движение на Ган из клетката го предпази и този път.

Спивак бе настоятелен с опитите за събаряне, но 33-годишният му опонент не позволи битката да се пренесе в партер. Ган сменяше гардовете си, за да обърка противника и да наруши ритъма му.

Във втората част надмощието на Ган бе още по-очевидно. Той зае центъра на ринга и започна да разпарчетосва съперника му с лоу-кикове и боксови комбинации в корпуса и главата. Спивак се опитваше да скъси дистанцията с внезапни атаки с крачки напред, но Ган показваше отлична защита и излизаше непокътнат след всяка офанзива на молдовеца.

75 секунди преди края на рунда реферът Марк Годард нямаше друг вариант, освен да сложи край на двубоя, тъй като атаките на Ган останаха без отговор от Спивак. Французинът зарадва местната публика с лавина от удари в главата на Спивак, който застана с гръб към клетката в глуха защита и единствено реферската намеса го спаси от тежък нокаут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация