Ман Юнайтед обяви привличането на втори нов за деня

18:36
Ман Юнайтед обяви привличането на втори нов за деня

Манчестър Юнайтед привлече на Серхио Регилон от Тотнъм, обявиха официално от клуба. “Червените дяволи” търсеха спешно ляв бек след контузията на Люк Шоу и се спряха на испанеца, който пристига на “Олд Трафорд” под наем до края на сезона.

Неофициалните информации твърдят, че 20-кратните шампиони няма да плащат на “шпорите” за услугите му, но ще покриват цялата заплата на футболиста. Те имат и опция за прекратяване на наема през януари. Самият Регилон има 230 мача в професионалната си кариера за тимове от Ранга на Реал Мадрид, Севиля, Тотнъм и Атлетико Мадрид, както и шест двубоя за националния тим на Испания. 

“В живота трябва да си готов за всичко и шансът да представлявам този велик клуб с толкова славна история през този сезон е нещо, което не можех да пропусна. След като говорих с мениджъра, знам какво има нужда той да дам на отбора и съм готов да изиграя своята роля, за да помогна на тима да постигне успехи. Уверен съм, че мога да допринеса за представянето на Манчестър Юнайтед през този сезон и съм готов да се боря и да покажа качествата си,” заяви Серхио Регилон пред официалния сайт на клуба.

Испанският краен защитник е второто ново попълнение на Манчестър Юнайтед след привличането на турския вратар Алтай Байъндър от Фенербахче.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация