Скандал в Айнтрахт преди реванша с Левски, голямата звезда на немците е изваден от отбора

13:57
Скандал в Айнтрахт преди реванша с Левски, голямата звезда на немците е изваден от отбора

От Айнтрахт Франкфурт потвърдиха появилите се информации, че Рандал Коло Муани вече отказва да тренира с тима, защото иска да бъде продаден на Пари Сен Жермен. Клубът е взел решение нападателят да не бъде в групата за реванша срещу Левски от плейофа в Лигата на конференциите, който е в четвъртък вечер.

“Днес Коло Муани информира спортно-техническия щаб на Айнтрахт, че няма да вземе участие в днешната последна тренировка преди срещата с Левски. Причината за неговото отсъствие е намерението му да премине в друг отбор преди затварянето на пазара в петък вечер”, обясниха от клуба.

“Досега познавахме един различен Рандал и знаем какъв е истинският му характер - коментира спортният директор на германците Маркус Крьоше. - В момента върху главата му се стоварват много неща и тази му реакция е в резултат на всичко това. Реакцията му обаче е грешна, което пределно ясно обяснихме както на него, така и на хората около него. Ще изиграем мача с Левски без него. За нас е ясно, че поведението му няма да повлияе върху дейността ни на трансферния пазар. Сега на ред е важният двубой срещу Левски. Това е нашият водещ приоритет за момента, защото (мачът - б.р.) е от голямо значение за клуба. Тимът ни е от висока класа и е изцяло съсредоточен върху утрешния сблъсък”.

Вчера пък клубът продаде на Наполи друг от водещите си офанзивни състезатели - Йеспер Линдстрьом. Междувременно Айнтрахт обяви днес привличането на Фарес Шаиби от Тулуза, който обаче няма как да бъде картотекиран за двубоя с Левски. Също днес “орлите” продадоха на РБ (Лайпциг) Кристофър Ленц, който обаче дори не беше в групата за дуела в София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация