В Левски забраниха темата за продажба на играчи

06:58
В Левски забраниха темата за продажба на играчи

Шефовете на Левски имат важна роля в последните дни. Те се стараят да убедят играчите да мислят само за реванша с Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите, а не за други неща. На "Герена" са забранили теми, свързани с оферти към играчи и изходящи трансфери. 


Слуховете за интерес към различни футболисти се трупат всеки ден, а сред спряганите за продажба са Уелтън, Андриан Краев, Хосе Кордоба, Марин Петков, Илия Стефанов, Жереми Петрис и др. На този етап обаче "сините" са категорични, че в клуба не са получили конкретна оферта за никой от въпросните футболисти, така че няма нужда от създаване на излишна еуфория и напрежение. Иначе се твърди, че изявите на "сините" се следят изкъсо от хора от Брюж. Белгийците вече удариха джакпот с играч от родното първенство, привличайки Игор Тиаго.


За някои от споменатите футболисти няма дори и запитвания за условията, при които Левски би се съгласил да се раздели с тях. А с малки изключения, на "Герена" държат правата на кадрите си поне до лятото на 2025 г.


Освен това се очаква, че доброто представяне в Европа, едва ли ще се осребри на секундата, както бе в миналото. Напротив, това може да стане едва през зимата. А едно участие в групи ще помогне на "сините" да привлекат вниманието на повече клубове към тях. Затова обаче трябва да бъде отстранен Айнтрахт или поне отборът да направи запомнящо се представяне във Франкфурт.


"Мач Телеграф"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация