Почетино: Искам да спечеля всички турнири

16:49
Почетино: Искам да спечеля всички турнири

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заяви, че неговият тим ще подходи сериозно към всички турнири. Утре “сините” започват участието си в Купата на Лигата с домакински двубой срещу четвъртодивизионния Уимбълдън.

“Няма да направя същата грешка, защото ще ме преследва до края на живота. Искам да спечеля Купата на Лигата, искам да спечеля ФА Къп, искам да спечеля първенството. Всеки турнир е възможност за нас да спечелим”, заяви Почетино.

“Моят английски не беше достатъчно добър преди и беше трудно да пренеса идеята. Когато посланието не е ясно, е трудно да се постигне целта. Сега съм по-опитен. Искам да спечеля всеки турнир, не мога да чакам. Няма време за губене. Това е идеята, която искам да пренеса на играчите”, допълни той.

Почетино обаче разкри, че ще даде шанс на млади играчи в утрешния двубой: “Ще използваме четирима или петима от младите. Челси винаги е имал добри таланти и сега е тяхната възможност. Причината не е, че това е нашата философия, а защото имаме нужда, тъй като някои играчи не са разположение за утре”.

Попитан дали Челси ще прави още трансфери, аржентинецът отговори: “Честно казано, не знам. Знам, че клубът работи усилено. Нещо може да стане, вероятно “да”. Почетино отказа да говори за конкретни играчи, като Лукаку, Хъдсън-Одой и Кукурея, които са спрягани за трансфери в други клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация