Треньорът на Айнтрахт посочи двамата най-добри футболисти на Левски

19:08
Треньорът на Айнтрахт посочи двамата най-добри футболисти на Левски

Наставникът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер говори преди утрешния двубой с Левски в плейофите на Лигата на конференциите. 42-годишният специалист даде импровизирана пресконференция в Германия, преди утре "орлите" от "Дойче Банк Парк" да пристигнат в София за първия двубой със "сините". 

"Какво е положението преди мача? Радостта е огромна. Радвам се, че се класирахме за този мач и че имаме възможност да играем с Левски", започна Дино Топмьолер. "Подготовката за мача? За съжаление нямахме толкова много време, липсват ни все пак някоя и друга тренировка, нямахме много време наистина, но искам да запазим ритъма през три дни, както е във Висшата лига на Англия. В Левски има двама много добри бразилци, от които трябва да имаме респект. Ще се опитаме да установим тактика с 4-3-3, знаех, че няма да бъде лесен мач", каза още треньорът. 

Знаем, че българите отложиха два мача, това подсказва, че те искат много да спечелят. Знаем, че билетите са продадени и че стадионът ще е пълен. Това показва, че ще е много труден мач за нас", каза още синът на Клаус Топмьолер. "Да, двама наши футболисти се разболяха и ще пропуснат мача в София - единият е Макото Хасебе. При всички случаи Тута е възможна опция за смяна, но не сме определили състава. Искаме при всички случаи да участваме в евротурнирите и да влезем в груповата фаза на Лигата на конференциите. Искахме да направим последната тренировка в Германия, за да се концентрираме и да се подготвим добре за противника на спокойствие, да обмислим тактиката си", продължи германският треньор. 

"Говорихме с някои играчи, всички в атака имат добра техника и са много добри футболисти. В неделя, когато играхме срещу Дармщат, беше много горещо, уморихме, ще вземем всички тези фактори в предвид и ще решим относно състава. Как ще влезем в играта? Искаме да постигнем максимални резултати, трябва да преценим по какъв начин да подходим към мача. Продадени са всички места, стадионът ще е пълен, искаме да дадем най-доброто от себе си. Кристиян Якич? Той даде много за победата в неделя, радваме се, че ще бъде с нас. Надявам се, че и Робин Кох ще ни подкрепи по същия начин. Рандал Коло Муани? Тук е, направи добра тренировка тази сутрин, ще бъде с нас утре", добави Дино Топмьолер. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация